pátek 2. března 2018

A bijte je!

S pohnutím věnováno zástupcům StB, SNB, KSČM, SPD, ANO a obou Hradů
(Text vznikl jako bezprostřední reakce na zvolení "mlátičky" Zdeňka Ondráčka předsedou sněmovní komise pro kontrolu GIBS.)

My, ujařmený lid český, pozvedáme v tento památný den svou shrbenou hlavu a voláme jedním hlasem: bijte je!

Ve jménu slušných Čechů, ve jménu našich pravých hodnot, ve jménu rodiny, vlasti, tvůrčích úspěchů a pracujícího lidu, pryč s falešnou korektností: bijte je.

Bijte Masaryka, toho tyrana, zastánce židáků, zrádce českého národa. Za to, že nechal střílet do lidí. Za to, že zhanobil rukopisy. Za americkou ženu. Bijte ho!

Bijte Karla Čapka, hradního kadidelníka, buržousta, levičáka, nepřítele národa, vrtichvosta a impotenta, bijte ho!

Bijte Ferdinanda Peroutku, bijte ho vlevo dole!

Bijte cikány v Letech. Pracovat se jim nechtělo? Šup a bijte je! A na prasečák nám nesahejte. Byl to pseudokoncentrák a neexistoval. Bijte je!

Bijte Miladu Horákovou, však se sama přiznala. Cizím nás chtěla zaprodat, zničit naši krásnou zemi! Rezoluce pracujícího lidu žádají: bijte ji!

Bijte protisocialistické mukly, zaryté nepřátele, agenty imperialismu. Bijte kulaky a kleriky, sabotéry a antisovětčíky. Doly na ně nezabraly? Republiku si rozvracet nedáme, bijte je!

Bijte Jana Palacha. Málo ho pálily studené plameny? Jen kvůli němu tu musíme v lednu na náměstí mrznout, soudruzi. Zahřejte ho, bijte ho!

Bijte odpůrce bratrské internacionální pomoci. Dopřejte jim poučení z krizového vývoje, vštipte jim ho pořádně a nesmazatelně. Zdrávstvujtě, továrišči! Ať žije klid na práci! Bijte je!

Bijte pseudodisidenty, bijte tu chátru! Pryč se ztroskotanci a samozvanci, pryč s dolarovými pracháči! Splníme úkoly stranického sjezdu, vstříc novým výzvám světového míru. Přátelé Varšavské smlouvy, bijte je! Bijte Patočku i Vaculíka, Jirouse i Palouše, Kubišovou i Křížkovou, bijte je!

Bijte studenty. Nenecháme rozhodovat patnáctiletý děti! My vám dáme kytky, my vám dáme svíčky! Občané, rozejděte se, vaše shromáždění nebylo povoleno. Bijte je na Národní, bijte je po hlavě! Svoboda? Pendrek!

Bijte Havla! Milionářskej synek, známe! Kriminál měl luxusní, jezdil si v Mercedesu a co kdy udělal pro nás, obyčejný lidi? Humanitární bombardovač, přisluhovač sudeťáků, Veškrna! Bijte ho!

Bijte máničky, bijte živly, bijte nepřizpůsobivý všeho druhu!

Hlavně bijte ty pseudoelity, všechny ty rádobyintelektuály, sociální antropology, falešné vzdělance, co ve své povýšenosti pohrdají prostými lidmi, odrodilce a vlastizrádce, profesory a rektory. Však je známe. A brzo na ně dojde. Bijte je!

Bijte je, pseudohumanisty. My vám dáme "lidský práva". Pryč s kavárnou! Bijte havloidy, bijte dobrosery, bijte sluníčkáře, bijte vítače! Neziskovky fuj! Bijte ty zastánce čmoudů!

Bijte čmoudy. Topte je, koksujte je, ať chcípnou, než nás stihnou všechny znásilnit. Už jsou tady, už se množej. Bijte je bez milosti!

Bijte novináře! Když ne likvidovat, aspoň redukovat. Ratatatatatatata! Bijte ten póvl, bijte ten hnůj!

Bijte béčkové umělce, je to stejná sběř, je to jedna banda.

Bijte jednoho "novináře", jmenuje se Pehe. Bijte Bakalova pohůnka Taberyho. Bijte pseudoprofesora Putnu, bijte všechny ty Honzejky, Moravce, Mitrofanovy a Štětiny! Bijte Frau Merkel, je to s nima jedna pakáž!

Jo, jasně: bijte Kalouska, Bakalu, Sorose! A Kalouska!

Bijte ty, co nás programově ohrožují: ekologisty, NGOisty, humanrightisty, europeisty,  homosexualisty. Neovládnou nás! Pryč se zhoubnými ideologiemi. Bijte, bijte je!

Bijte Brusel, bijte ty agenty západu, bijte ty agenty muslimáků, všechno je to propojený. A pouštěj na nás chemtrails, bijte je!

Bijte ústavu, bijte listinu lidských práv, jaký práva, simvás. Bijte je kreativně, nebojte se překročit hranice, jednou vám postaví pomníky. Ukažte, kde je to napsaný. Bijte je!

Bijte nenasytné preláty! Hromadí a chamtí, chtějí víc a víc, kvůli nim nemáte na důchody! Církev má být chudá! Bijte je, zdaňte je!

Bijte je, údajné křesťany! Bijte toho Františka, bijte neomarxisty, bijte liberály, bijte zmatené heretiky! Tohle Kristus nechtěl! Plňte Boží vůli, bijte je!

Jasně, my sami jsme křesťani, Duka to napsal za nás, mámo. Bijte je! Hodnoty, hlavně ty hodnoty!

Čau lidi. Právě se vracím z Hradu. Hlavně klídek. Pravda vítězí. Dejte si kuře. I bez důvěry.

Bijte je, klekněte na ně, skočte na ně! Kdo neskáče, není Čech. O svých věcech si umíme rozhodovat sami! Shut up!

Naše děti nám znásilňovat nebudou. Branná výchova do každé rodiny. Zaveďte pozemky a dílny, učte se respektu ke hmotě. Bijte je!

Ve jménu odkazu Vítězného února, bijte je! Splníme úkoly další pětiletky. Makáme! To nechce chápat, pane redaktore, jen naprostý idiot.

Ve jménu posvátného lemura, pandy a krtka: bijte je! Stabilizujte! Sorry jako.

Ať si je vezmou domů sami. Nikdo nám nebude nařizovat, co si máme myslet. Je to účelovka. Bijte je! A zajděte na Čápák.

Tahle země je naše.

Žádné komentáře:

Okomentovat